Henk Kraaijeveld | Jazz vocalist

NIEUWS

— 28 juni 2017

So exited to announce that I’ve been putting a band together called ‘Crowfield’! We will be recording our first album this summer, full or brand new music and arrangements, where I cooperate with the very talented pianist, composer and arranger Daan Herweg. More to follow in the upcoming months!!

Here you find a teaser of our rehearsal with the band.

— 23 juni 2017 —

New website is coming! Wait for it…

— 29 mei 2017 —

Fotoshoot met The Junction voor plannen in de nabije toekomst… Stay tuned!

Ready for shooting!

Ready for shooting!

 

— 9 mei 2017 —

Heerlijk om weer met de Konrad Koselleck Big Band te spelen in het Bimhuis! En samen zingen met Deborah Carter is altijd een genot.

— mei 2014 —

De eerste videoclip van The Junction is een feit! Mooie ervaring, an ordinary day at the office, eh film set…

— juni 2013—

Daarnaast stond ik op 26 mei j.l. met Paul, Tobias en Efraim op de Grote Markt, bij Rabo JazzBoZ in Bergen op Zoom. Mooie set gespeeld met een prima sfeer en tof publiek! Smaakt naar meer festivals deze zomer…

—8 mei 2013—

Opnames gemaakt met The Junction. Wordt heel vet!

—7 mei 2013—

Tijd voor een nieuwe update… De afgelopen drie maanden heb ik niet stil gezeten, integendeel. ik heb been paar hele gave concerten mogen doen, met fantastische muzikanten. Zie agenda.

Afgelopen maandag, 6 mei was ik gastsolist bij de Konrad Koselleck Big Band, dat zijn laatste concert van dit seizoen in het BIMhuis wijdde aan de muziek van het Songreader van singer/songwriter Beck. Wat een geweldige arrangementen, fantastische solisten en een leuke ontspannen sfeer! Ook leuk om in een recensie in de Volkskrant (klik hier) genoemd te worden…

@BIMhuis 6 mei 2013. Met Deborah Carter, Marike Jager, Anne Soldaat, Nora Fischer en Ties Mellema. Photo by Henny Borgeld

@BIMhuis 6 mei 2013. Met Deborah Carter, Marike Jager, Anne Soldaat, Nora Fischer en Ties Mellema. Photo by Henny Borgeld

—22 april 2013—

JAZZCRUISIN’ – Afgelopen zaterdag speelde ik op de JazzCruise op de Vinkeveense plassen. Een evenement georganiseerd door Cultura. Het was een eer om te mogen spelen met topmuzikanten als Karel Boehlee, René van Beeck, Hermine Deurloo en Michael Rörby. Ook was het genieten van de schitterende stemmen van Deborah Carter en Marjoree Barnes!

—12 februari 2013—

RADIO 6 – Optreden bij Radio 6 was te gek! We speelden GooglinSeven Steps to Heaven en Moanin’ (zie YouTube-link). Dank aan Tijs Jans, die kon invallen voor Efraïm. Dezelfde avond door een last-minute call weer op de radio, nu bij OBA Live op radio 5.

—6 februari 2013—

Morgen, donderdag 7 februari ben ik met band te horen op Radio 6, waar we tussen 8.30 en 10.00 uur een aantal nummers zullen spelen in het programma van Jaap Brienen.

—3 februari 2013—

Wow!!  Nederlands Jazz Vocalisten Concours 2013 gewonnen!! Zowel jury- als publieksprijs, ongelofelijk!

Finale Nederlands Jazz Vocalisten Concours, Zwolle, 3 februari 2013

Finale Nederlands Jazz Vocalisten Concours, Zwolle, 3 februari 2013

Zie het persbericht op de site van Theater Odeon en kijk ook op www.jazzvocalisten.nl.

Veel dank aan mijn bandleden Paul Maassen (p) Tobias Nijboer (b) en Efraim Schulz-Wackerbarth (dr)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in NieuwsReacties staat uit voor NIEUWS